10e editie Cambuur Culture Cup wederom een succes!

10e editie Cambuur Culture Cup wederom een succes!

Slukjes United Winnaars 2024

Afgelopen zaterdag speelden we alweer de 10e editie van onze Cambuur Culture Cup! Net zoals de voorgaande edities, weer een prachtige Cambuur dag! Tijdens de 10e editie van de CC Cup werd er gestreden door 16 teams om de Kor Spinder bokaal. Uiteraard was ook de Penaltybokaal weer onderdeel van het toernooi. Voor de overige bezoekers was er dit jaar weer een verloting georganiseerd met prijzen van o.a. Cambuur, Voetbalshop, Cambuur Culture en Lions. Wij kijken terug op een geslaagde dag!

De finale van de penaltybokaal werd gespeeld tussen Team Jezus en de nieuwe aanwinst Tikkie Nakka. Helaas kon Team Jezus niet profiteren van een gezegende finale waardoor Tikkie Nakka met de penaltybokaal aan de haal ging. Gefeliciteerd!

Na een prachtige voetbalmiddag waren er uiteindelijk nog een viertal kanshebbers om er met de Kor Spinder bokaal vandoor te gaan. Leeuwarder Bar Squad, Oempa Loempa’s, Leeuwarden Young Boys en SC Gasgevers. Uiteindelijk kwamen Oempa Loempa’s als sterkste uit de bus en gingen met de prijs aan de haal. De eindstand werd aangevuld met een mooie tweede plek voor Leeuwarder Bar Squad, SC Gasgevers op nummer drie en Leeuwarden Young Boys op plek 4. Zie hieronder voor de volledige eindstand.

 1. Oempa Loempa’s
 2. LBS
 3. SC Gasgevers
 4. Leeuwarden Young Boys
 5. FC Roberts Uldrinkiets
 6. FC Biercelona
 7. FC Neusjevol
 8. T.F.C.
 9. Tikkie Nakka
 10. Team Jezus
 11. Broodje Bal
 12. Football United
 13. De Leeuwarders
 14. El Fatty Bomba
 15. LRS
 16. Jeroentjes Dreamteam

De prijsuitreiking werd dit jaar verzorgd door Zoltan, die zelf ook een bedankje in ontvangst mocht nemen voor al zijn inzet over de afgelopen jaren. Klaas en Ian van Sportclubs Lions maar vooral alle betrokkenen van Lions werden nog even in het zonnetje gezet voor de fijne samenwerking over de afgelopen 10 (!) jaar. Allen bedankt!

Na de prijsuitreiking was het eerst de beurt aan Reina, opgevolgd door Demolution en RaveKane om de avond knallend af te sluiten. Een ieder bedankt voor de deelname en aanwezigheid! Tot volgend jaar!