Cambuur Culture bus naar Rotterdam

Cambuur Culture bus naar Rotterdam

Cambuur Culture busVoor de uitwedstrijd van 20 december tegen Excelsior heeft SC Cambuur Culture op veler verzoek een bus geregeld voor deze belangrijke wedstrijd.

Normaal gesproken laat Cambuur Culture geen bus rijden bij een autocombi. Wij vinden het namelijk onterecht dat de regels voor de supporters die met een bus afreizen afwijken van de supporters die met de auto de zelfde uitwedstrijd bezoeken. SC Cambuur Culture is hier nog altijd over in gesprek met de BVO en verwacht hier binnenkort meer over kwijt te kunnen.

Deze laatste wedstrijd voor de winterstop is van groot belang in de strijd tegen degradatie! Cambuur Culture hoopt dan ook op een goed gevuld uitvak in Rotterdam! Na de eerste overwinning van dit seizoen wordt het nu tijd voor de eerste uitoverwinning. Dit moet gaan gebeuren tegen Excelsior! Ga daarom mee naar de laatste wedstrijd voor de winterstop! Kaarten voor de Cambuur Culture bus kunnen gekocht worden in de webshop: http://webshop.sccambuurculture.nl/event/excelsior-sc-cambuur/ Aanmelden kan via de webshop tot woensdag 16:uur.

Massaal naar Excelsior!