Notulen en verslagen

Notulen en verslagen

Supportersclub Cambuur Culture wil graag transparant zijn richting haar achterban. In het kader hiervan zullen wij op deze pagina de notulen van bestuursoverleggen publiceren. Daarnaast vind je hier ook verslagen van overleggen die Cambuur Culture met de BVO en Kern van Cambuur heeft gehad.

Notulen bestuursvergadering 15-09-2020 (beknopt)

Supporterscafé
Hopelijk kunnen we dit de komende maanden doortrekken, met voldoende animo. Qua handhaving gaat het goed en het is gezellig onder/met alle aanwezigen.
Website
Website gaat goed puntjes op de I worden nu gezet. Binnenkort online.
Begroting seizoen 2020-2021
Sfeerbudget is voor dit seizoen veel te hoog ivm geen toegang tot stadion. Dit gaan we aanpassen zodat we wanneer Corona over is flink kunnen knallen. Daarnaast zijn we wel aan het kijken hoe we op andere manieren sfeer kunnen brengen.
Achterban
Optie is om in de toekomst iets te gaan doen met een bijeenkomst onder de achterban. We willen meer weten wat de achterban vind. Daarnaast zorgt het ook voor meer binding.
Miniatuur stadion
We zijn bezig met een miniatuur stadion. Dit zodat men een aandenken heeft aan ons huidige stadion wanneer het gesloopt wordt. Kunstenaar en afmetingen zijn inmiddels geregeld.
Nieuw tijdelijk adres Cambuur Culture
Adres culture wordt tijdelijk gewijzigd.