Dinsdag 20 maart: De Tafel van Cambuur

Dinsdag 20 maart: De Tafel van Cambuur

Volgende week dinsdag vindt onder leiding van Fred van Dijk ‘de tafel van Cambuur’ plaats. Deze avond wordt georganiseerd door Cambuur, de Kern van Cambuur en Cambuur Culture.

Tijdens het eerste deel van de avond schuiven onze trainer René Hake en technisch manager Foeke Booy bij ‘de tafel van Cambuur’ aan. Voor de pauze is er dan ook volop ruimte voor het stellen van voetbaltechnische vragen.

Het tweede deel van de avond staat het beladen onderwerp van de belofteteams in de Jupiler League op het programma. Jan Bluyssen  van de KNVB (manager competitiezaken betaald voetbal) en Haiko Vink namens Supporterscollectief Nederland zullen samen met Gerald van den Belt aanschuiven bij ‘de tafel van Cambuur’ om het gesprek aan te gaan over de voetbalpiramide. Met daarbij natuurlijk bijzondere aandacht voor de belofteteams in de Jupiler League.

Het programma van ‘De tafel van Cambuur’ ziet er als volgt uit:
19.00 uur          Welkom en opening door algemeen directeur Ard de Graaf
19.05 uur          René Hake en Foeke Booy
19.50 uur          Pauze
20.00 uur          Jan Bluyssen, Gerald van den Belt en Supporterscollectief Nederland
20.45 uur          Borrel

 

Wij weten dat beide onderwerpen ontzettend leven bij de achterban van onze club. Cambuur Culture roept iedereen dan ook op om deze avond massaal te bezoeken.