Ga mee naar NEC!

Ga mee naar NEC!

Naamloos-24Op zaterdag 5 april staat er weer een belangrijke uitwedstrijd op het programma. Dit keer is NEC de tegenstander. Het is afwachten hoe Cambuur tegen AZ en FC Utrecht uit de strijd komt, maar het is hoe dan ook een belangrijk duel. Bij goed resultaat tegen AZ en FC Utrecht kan dit duel een stap zijn in de richting van play-offs Europa League. Bij een slecht resultaat tegen AZ en/of  FC Utrecht kan dit duel cruciaal worden in de race voor lijfsbehoud. Het is dus van belang dat onze jongens steun krijgen van zoveel mogelijk supporters.

Voor deze wedstrijd organiseert supportersclub Cambuur Culture speciaal voor haar leden een busreis. Tickets voor deze Cambuur Culture bus zijn alleen verkrijgbaar in onze webshop. De tickets kunnen op de pagina evenementen worden besteld. Bestel je via onze webshop een ticket, dan zorgen wij ervoor dat je wordt aangemeld bij de BVO Cambuur. Dit hoef je dan zelf niet meer apart te doen. Je hoeft dus niet naar de administratie van Cambuur om een kaartje te kopen.

De wedstrijd vindt plaats op zaterdag 5 april en er wordt om 19:45 uur afgetrapt. Supporters dienen zaterdag 5 april uiterlijk half vier aanwezig te zijn bij het Cambuurstadion voor vertrek richting Nijmegen.

NOG GEEN LID? WORDT DAN HIER LID!

MEER INFORMATIE OVER DE BUSREIS NAAR NIJMEGEN VIND JE HIER!