Het wapen van Cambuur ‘veiliggesteld’!

Het wapen van Cambuur ‘veiliggesteld’!

Woensdag is er een officiële reactie van Cambuur in samenspraak met de Kern van Cambuur gepubliceerd. Hierin wordt kenbaar gemaakt dat Cambuur komend seizoen met het originele wapen op de borst zal spelen. Tevens zal de komende periode benut worden om tot een geschikte procedure te komen voor de definitieve vaststelling van het logo, voor nu en in de toekomst.

Vorige week werd in de krant door Ard de Graaf nog stellig beweerd dat de productie niet stopgezet zou worden. Terwijl Cambuur nu stelt dat het uitgelekt logo een concept versie is en niet het definitieve ontwerp zou zijn. Inmiddels kunnen de passanten niet anders dan alles terug te draaien. De enorme lading kritiek die door supporters werd geuit, heeft maar weer eens aangetoond wat voor club Cambuur is: een volksclub pur sang.

We willen nogmaals benadrukken dat wij geen enkele verandering zullen accepteren ten opzichte van ons originele wapen. Het is ons niet te doen om het uiterlijk van het nieuwe logo. Het gaat om de historie, traditie en clubcultuur van ons wapen! Hier hoort de directie vanaf te blijven. Cambuur is van ons, zo ook het wapen!

STAND UP FOR THE CULTURE!