Ingezonden: Bedankt namens familie Fopma

Ingezonden: Bedankt namens familie Fopma

Vorige week kregen wij het schokkende nieuws te horen dat Ruud ‘Bugs’ Fopma was overleden. Cambuursupporter en stamgast van Cambuur café De Kleine Leeuwarder. Familie van Bugs stuurde ons het volgende:

Beste mensen,

Zouden jullie een berichtje van mij willen plaatsen op jullie website naar aanleiding van het overlijden van Ruud, dit naar aanleiding van de overweldigende belangstelling en het medeleven dat wij hebben mogen ondervinden bij dit grote verlies.

Ruud zijn moeder werd op maandagochtend 28 april gebeld door de Marine of ze ook wist waar Ruud was, hij was niet op zijn werk verschenen en dat waren ze niet gewend. Na overleg met haar man zijn ze naar zijn appartement gegaan waar de auto voor de deur stond. Hier kreeg ze al een bang gevoel, ze zijn naar boven gegaan en na roepen zonder reactie vonden ze Ruud in de badkamer. De televisie stond nog aan maar alle lichten waren uit. Omdat hij in zijn stamkroegje De Kleine Leeuwarder op zaterdagavond gemist was, denken we dan ook dat hij zaterdag 26 april bij het kijken naar Koningsdag onwel is geworden en naar de badkamer is gelopen en daar heeft hij een zodanig zwaar hartinfarct gekregen dat hulp niet mogelijk was. (Dit is uit sectie gebleken.)

Beste mensen, heel veel dank namens zijn vader, moeder en zuster voor de vele reacties.

Hoogachtend,

S. R. Fopma Hoptilsterdyk 18 9027 BE Hilaard.

20140503_192510-2