Ingezonden: Start van seizoen volksclub onwaardig

Ingezonden: Start van seizoen volksclub onwaardig

De kop is eraf, het seizoen is weer begonnen. Helaas begint het seizoen volksclub onwaardig. Na eerder al een vuurwerk verbod op de eerste training was vandaag de open dag zeer teleurstellend.

Ype Smid die op zijn Twitter account aangeeft “open dag nu al een succes”. Wanneer vindt onze voorzitter het geslaagd? Als hij zelf geen nat pak krijgt? Zijn er duizend seizoenskaarten bij gekomen? Nee dat kan het ook niet zijn, in de pers spreekt men slechts van enkele honderden supporters die de open dag bezocht hebben. Waarom is het dan wel geslaagd, misschien zou dhr Smid dit in een nieuwe tweet kunnen aangeven?

Nee onze start ziet er toch anders uit. Spelers die gelijk onder de indruk zijn van de volksclub waar ze terecht zijn gekomen. Helaas is er nog niet een moment geweest waarbij we op onze manier de spelers welkom heten, maar dat moment gaat zeker nog komen!

Het is te hopen dat supporters actief mee kunnen denken om de open dag volgend jaar anders kunnen invullen. Zo moet de spelers presentatie uiteraard weer naar het einde van de middag. Ook zal een wedstrijd vele supporters trekken. Misschien zaak om nu alvast op zoek te gaan naar een tegenstander.

Nee , wij willen het seizoen niet weer zo beginnen!

image2

 

RJ