Lancering Cambuur Culture Magazine #1

Lancering Cambuur Culture Magazine #1

Cambuur Culture Magazine #1 - kopie.pdfMorgen na de laatste training voor de derby wordt de eerste editie van het ‘Cambuur Culture Magazine’ uitgedeeld!

In dit magazine natuurlijk de nodige aandacht voor de derby van aankomende zondag. Daarnaast ook aandacht voor het (supporters)beleid van onze club. Cambuur Culture heeft verder voor de eerste uitgave van het ‘Cambuur Culture Magazine’ enkele grote namen weten te strikken. Zo hebben wij een interview mogen houden met levende legende en oud Cambuurtrainer Leo Beenhakker. Daarnaast hebben wij Wilfred Genee bereid gevonden een column te schrijven over zíjn club, Cambuur.

De eerste editie van het ‘Cambuur Culture Magazine’ wordt kosteloos verspreid. Het is de bedoeling dat een volgende editie van ons magazine exclusief aan onze leden wordt verstrekt.

Bent u nog geen lid en draagt u Cambuur een warm hart toe? Lid worden kan via onze website: www.cambuurculture.nl/word-lid/ Als lid steunt u bovendien onze sfeeracties, zoals bijvoorbeeld onze vuurwerkactie van morgen en onze sfeeractie van zondag.

Download nu de online versie hier!