Lodeweges vertrekt bij SC Cambuur

Lodeweges vertrekt bij SC Cambuur

IMG_2746Zojuist is bekend geworden dat Dwight Lodeweges het seizoen niet zal afmaken bij SC Cambuur. Supportersclub Cambuur Culture meent dat dit vertrek onvermijdelijk was. Nadat bekend was geworden dat Lodeweges naar onze aartsrivaal zou vertrekken was de situatie onhoudbaar.Kennelijk zag Lodeweges dit zelf ook in en is hij opgestapt.

De commotie en onrust van vandaag had voorkomen kunnen worden wanneer de BVO direct het besluit had genomen Lodeweges op non-actief te zetten. Cambuur Culture betreurt dat dit niet is gebeurd. De BVO heeft, zoals Gerald van den Belt inmiddels ook heeft aangegeven, duidelijk onderschat hoe groot de rivaliteit is tussen onze club en dkv.

Wij willen de honderden supporters die morgen meereizen naar Utrecht vragen vol achter de spelers en staf te gaan staan. De hectiek van vanmorgen zal ongetwijfeld indruk op de spelers hebben gemaakt. We moeten ze echter laten zien dat we nog steeds vol achter ze staan. Met Henk de Jong aan het roer moet een goed einde van het seizoen mogelijk zijn.

Op naar de drie punten met de twaalfde man voorop!

Wij zijn Cambuur, Cambuur Leeuwarden!