OPROEP: Forumavond uitkaart, maandag 13 februari. Laat je horen!

OPROEP: Forumavond uitkaart, maandag 13 februari. Laat je horen!

Maandag 13 februari wordt eindelijk de ons lang geleden toegezegde forumavond over de uitkaart gehouden. Met als aanwezigen de Kern van Cambuur, de beide fancoaches en Keimpe Vellinga. Grote afwezige is de eindverantwoordelijke  op het gebied van supportersbeleid, Gerald van den Belt. De uitkaart roept bij veel supporters nogal wat vragen op, en er is veel weerstand tegen. Waarom Van den Belt niet aanwezig is op zo een belangrijke avond is voor ons dan ook een raadsel. We hebben hem een mail gestuurd om te vragen waarom hij afwezig is, en met het verzoek toch te komen.

 

De evaluatie van de uitkaart vindt plaats op de forumavond zelf. Na de forumavond vinden geen andere gesprekken plaats om de uitkaart te bespreken. We willen iedereen oproepen om massaal deze forumavond te bezoeken. Zeker de mensen die om welke reden dan ook geen uitkaart willen aanschaffen, en hierdoor geen uitwedstrijden meer kunnen bezoeken.

 

Mail aan Gerald van den Belt

Geachte heer van den Belt,

Maandag 13 februari vindt de forumavond over de uitkaart plaats. Zoals u weet leeft dit onderwerp erg onder de supporters. Er zijn veel mensen met vragen over- en bezwaren  tegen de uitkaart. Het viel ons op dat u naam ontbrak op de lijst met aanwezigen op deze avond. U heeft de laatste forumavond zelf aangegeven dat u eindverantwoordelijke bent op het gebied van supporterszaken. We vragen ons dan ook af waarom u heeft besloten om niet naar deze bijeenkomst te komen. We willen u vragen om u besluit te heroverwegen en alsnog aan te schuiven bij deze forumavond.

Met vriendelijke groet,

Supportersclub Cambuur Culture