Oproep: Verleng seizoenkaart voor je eigen vak

Oproep: Verleng seizoenkaart voor je eigen vak

plattegrond CambuurstadionVanaf vandaag is de verkoop van seizoenskaarten voor komend seizoen begonnen. Weer een jaar Eredivisie!

Supportersclub Cambuur Culture roept alle supporters die in vak 13 en vak 14 staan om ook een seizoenskaart te halen voor dit vak. Wij weten dat veel supporters die normaal gesproken in vak 13 en vak 14 staan een seizoenskaart hebben voor een ander vak op Noord. Dit vanwege de reden dat Noord in de praktijk vrije zit is. Gevolg hiervan is echter dat veel kaarten voor vak 13 en vak 14 in de vrije verkoop komen. Hierdoor namen het afgelopen seizoen veel dagjesmensen, vrouwen en vaders met kleine kinderen plaats in vak 13 en vak 14. Dit is niet de bedoeling. Deze vakken zijn toch echt bedoeld voor de fanatiekere Cambuursupporters.

Supportersclub Cambuur Culture roept dan ook alle supporters die in vak 13 en vak 14 staan een kaart voor het eigen vak te halen. Voorkom dagjesmensen, vrouwen en vaders met kleine kinderen in de fanatieke vakken. Haal een kaart voor vak 13 of vak 14!

prijzen seizoenkaart 14-14