Supporters Cambuur welkom op De Dijk

Supporters Cambuur welkom op De Dijk

Volgende week zondag speelt Cambuur uit tegen FC Volendam. De nummer vier tegen de nummer vijf, en dus een zeer belangrijke wedstrijd. Volendam-uit is altijd leuk, en vandaag is ook nog eens bekend geworden dat de supporters van onze club door de gemeente Volendam zeer gastvrij worden ontvangen. We zijn namelijk welkom om vanaf 12.30 een biertje te komen drinken op De Dijk!

De afgelopen jaren heeft Cambuur altijd te maken gehad met beperkende vervoersvoorwaarden bij uitwedstrijden. Hoewel formeel voor deze wedstrijd nog steeds een autocombi geldt, begint dit met het gastvrije ontvangst van de gemeente Volendam al flink op vrij vervoer te lijken. Dit is een belangrijke stap in de goede richting en het mag dan ook duidelijk zijn dat Cambuur Culture zeer blij is met deze positieve ontwikkeling. Wij zien dit als een beloning voor het goede gedrag van de Cambuursupporters van de afgelopen jaren en wij hopen dat andere gemeenten het goede voorbeeld van de gemeente Volendam in de toekomst volgen.

Naast de gemeente Volendam willen wij FC Volendam en onze eigen BVO bedanken voor hun inspanningen om dit mogelijk te maken.

Voor deze wedstrijd zijn 400 kaarten te verkrijgen. Wij verwachten dat deze snel weg zijn. Zie hier voor meer informatie: http://cambuur.nl/nieuws/supporters-welkom-op-dijk-voorafgaand-aan-fc-volendam-sc-cambuur/

Tot in Volendam!