Supportersavond x Supportershome Cambuur!

Supportersavond x Supportershome Cambuur!

8b1ef8bf E724 4aa7 A03b 519129e1641b

Woensdagavond heeft de stichting Supportershome Cambuur (commissie bestaande uit KvC, MI-Side, Cambuur Culture) eerste afbeeldingen en ideeën gepresenteerd over het nieuwe supportershome! We willen dit graag met alle supporters delen. Let op: de afbeeldingen zijn een concept en geven een indruk van de mogelijkheden die er zijn, dit is nog niet definitief.

Zo is op de plattegrond het supportershome opgedeeld in drie ruimtes. Waarbij een neutrale/algemene ruimte, met een 10 meter lange bar, het grootste gedeelte bezet. Vanuit daar zijn er twee ruimtes ingericht, waarbij Cambuur Culture en MI Side zich aan de linkerkant zullen vestigen en de KvC aan de rechterkant. Hierbij creëren we twee ruimtes met ieder haar eigen sfeer, zodat er keuze is voor elke supporter. Daarnaast is het mogelijk om van alle ruimtes in het supportershome een grote ruimte te maken, voor grotere feesten en andere evenementen. In het midden wordt de keuken geplaatst, die ook zorgt voor genoeg demping van geluid tussen de homes.

We zullen binnenkort met de definitieve plannen naar buiten komen, dit in samenwerking met Cambuur Culture, KvC, MI-Side, Cambuur en de horeca partner. Hierbij gaan we nog een avond organiseren voor de definitieve lancering van het supportershome, waarbij we alle hulp en donaties kunnen gebruiken om dit supportershome echt ons thuis te laten zijn.