Tweede editie Cambuur Culture Cup zaterdag 13 juni

Tweede editie Cambuur Culture Cup zaterdag 13 juni

CCC2015 3Na het succes van vorig jaar organiseert Supportersclub Cambuur Culture komende zaterdag de tweede editie van de Cambuur Culture Cup.

Het 7-tegen-7 supporterstoernooi zal worden afgewerkt op Sportpark Lionello, de thuisbasis van Lions’66. Deelname aan het toernooi is niet meer mogelijk. Met niet minder dan zestien deelnemende teams is het deelnemersveld overvol.

Iedereen die Cambuur een warm hart toedraagt is echter van harte welkom om de sportieve prestaties van de Cambuursupporters te mogen aanschouwen. Goed voetbal wordt op dit toernooi afgewisseld met soms hilarische capriolen. Onder het genot van een biertje vormt dit een mooi schouwspel. Daarnaast lijkt het morgen goed weer te worden. Volgens Buienradar.nl kunnen we morgen rekenen op een middagtemperatuur van rond de 19 graden. Daarnaast blijft het droog. Kortom perfect voetbalweer!

Na afloop van het toernooi wordt bovendien een BBQ georganiseerd, en is er live muziek van Ricky. Dit alles tezamen vormt naar onze mening de perfecte afsluiting van wederom een fantastisch voetbalseizoen.

De Cambuur Culture Cup begint om 12.00. Wie voor goed voetbal komt hoeft niet eerder te komen dan 15.00, wanneer de kwartfinales worden afgewerkt. HIER valt het volledige wedstrijdprogramma terug te vinden.

De prijsuitreiking zal om 17.00 worden gedaan door een ‘special guest’. Hierna zullende de BBQ’s worden ontstoken.