Tweede editie Cambuur Culture Magazine komt eraan!

Tweede editie Cambuur Culture Magazine komt eraan!

ccm3Na het succes van de eerste uitgave van het Cambuur Culture Magazine eerder dit jaar, is de redactie op dit moment druk bezig met de tweede editie. In tegenstelling tot de eerste uitgave wordt ons blad ditmaal niet gratis verspreid. Dit is exclusief aan onze leden voorbehouden. Bovendien wordt ons magazine nu gratis per post verstuurd.

Daarom vragen wij onze leden die de afgelopen vijf jaar zijn verhuisd en dit niet aan ons hebben doorgegeven dit alsnog te doen. Wij zorgen er dan voor dat de tweede editie van het Cambuur Culture Magazine gratis bij u op de deurmat valt. Adres wijzigingen kunnen verzonden worden naar info@cambuurculture.nl

In de tweede editie van het Cambuur Culture Magazine onder meer een interview met Christian Visser, die beter bekend staat als ‘De Voetbaladvocaat’. Verder in ons blad een open brief aan Marcel Keizer, een interview met oud-speler en cultheld Vytautas Andriuškevičius en een column van niemand minder dan oud-voorzitter Alex Pama.

Nog geen lid? Doe dit dan snel via https://cambuurculture.nl/wordpress/word-lid/ Wij zorgen er dan voor dat ook u de tweede editie van het Cambuur Culture Magazine ontvangt!

Partner worden van Cambuur Culture en met een advertentie in het blad staan? Neem contact op met info@cambuurculture.nl