Uitbeleid = wanbeleid. Actie Cambuur – Heracles

Uitbeleid = wanbeleid. Actie Cambuur – Heracles

388888_234537453287344_1307104281_kSupportersclub Cambuur Culture is het dramatische uitbeleid zat. De afgelopen dagen hebben wij een uitgebreide toelichting gegeven op onze kritiek jegens de misstanden van het uitbeleid van de BVO. Cambuur Culture is het niet eens met de uitkaartverplichting bij buscombi’s, de onnodig hoge prijzen van buscombi’s, het niet mogen huren van eigen bussen bij autocombi’s en met de uitkaart zelf. Al deze punten leiden er toe dat de uitvakken in de Eredivsie dramatisch slecht gevuld zijn. Dit terwijl Cambuur in de strijd om lijfsbehoud alle steun hard nodig heeft.

Het is tijd om in opstand te komen tegen het uitbeleid van de BVO. Het is tijd voor actie! Supportersclub Cambuur Culture beseft dat Cambuur komende zaterdag de steun van de supporters hard nodig heeft. Vanaf minuut 1 moeten we vol achter onze club staan. Wij vinden het daarom niet verstandig om de wedstrijd tegen Heracles te beginnen zonder de steun van de twaalfde man.

Toch moet er iets gebeuren. Cambuur heeft de steun van de twaalfde man namelijk net zo hard nodig  bij uitwedstrijden. Supportersclub Cambuur Culture roept iedereen op om in de twaalfde minuut de tribune kort te verlaten om te laten zien dat we het niet eens zijn met het uitbeleid. Na een minuut of 5 is het de bedoeling om de tribune weer op te gaan en onze mooie club vooruit te schreeuwen naar de 3 punten tegen Heracles!

STAND UP FOR THE CULTURE!

actie flyer