Vanaf morgen te koop! Echte Cambuurvaantjes!

Vanaf morgen te koop! Echte Cambuurvaantjes!

DSC_0879Er bestaat een grote vraag naar merchandise voorzien van het enige echte Cambuur wapen. Het vorige bestuur van Cambuur besloot enkele seizoenen geleden in al haar wijsheid om een nieuw logo uit te brengen. Het ‘Pama-logo’. Dit logo ontsiert al enige seizoenen de complete merchandise-lijn van onze club.

Vanuit diverse hoeken kregen wij dan ook verzoeken binnen om hier iets mee te doen. Supporters zijn bereid producten aan te schaffen waar het echte Cambuur wapen op staat. Hun wapen. Het wapen waarover zoveel ophef ontstond toen via ons naar buiten kwam dat het bestuur dit wapen wilde wijzigen.

De laatste ontwikkelingen op het gebied van de merchandise zijn positief. De BVO verkoopt inmiddels weer enkele producten waarop ons echte wapen te bewonderen is. Dit juichen we uiteraard toe.

Totdat merchandise met het enige echte Cambuur wapen weer volop te verkrijgen is zullen wij voorlopig in deze behoefte voorzien. Daarom, vanaf morgen te koop:

DSC_0885
(vanaf volgende week leverbaar met zuignapje)

De prijs bedraagt € 7,50. De volledige opbrengst zal worden gestoken in de activiteiten van Supportersclub Cambuur Culture.

Verkoop:
– Morgen van 16.00 tot 18.30 in de Kleine Leeuwarder, van 19.00 tot 19.45 in de Cambuurbar en tijdens de wedstrijd in vak 14.
– Verzenden is ook mogelijk. De verzendkosten bedragen € 0,50. Maak onder vermelding van adresgegevens € 8,- over naar rekeningnummer 5083593 ten name van Cambuur Culture, en we sturen het vaantje z.s.m. toe.