Vaste uitsupporters krijgen voorrang bij kaartverkoop AZ – Cambuur

Vaste uitsupporters krijgen voorrang bij kaartverkoop AZ – Cambuur

Na de fantastische overwinningen tegen Ajax en FC Utrecht staat Cambuur voor het eerst in haar geschiedenis in de halve finale van de beker. In de halve finale treffen we AZ-uit. Een op papier lastige tegenstander, maar we hebben laten zien dat dat niets hoeft te betekenen. We zijn nu nog maar één wedstrijd verwijderd van De Kuip en het animo om deze wedstrijd te bezoeken is uiteraard groot. Wij zijn dan ook blij dat de BVO bij de kaartverkoop van deze wedstrijd een voorrangssysteem hanteert.

De BVO heeft vandaag bekendgemaakt dat supporters die dit jaar een of meer uitwedstrijden hebben bezocht voorrang krijgen bij een aankoop van een kaart. Hiermee moet voorkomen worden dat de meest trouwe supporters naast een kaart voor deze wedstrijd grijpen. Wat dat betreft is geleerd van de wedstrijd DKV-uit, waar veel vaste bezoekers van uitwedstrijden door de massale belangstelling buiten de boot vielen. Cambuur Culture heeft zich altijd hard gemaakt voor een puntensysteem bij uitwedstrijden om dit in de toekomst te voorkomen. Een puntensysteem is er helaas nog niet, maar deze voorrangsregeling is wat ons betreft een prima tussenoplossing. Complimenten dus voor de BVO.

Een oproep om deze wedstrijd massaal te bezoeken lijkt ons niet nodig. Dat uitvak komt wel vol. Wij kijken uit naar de wedstrijd tegen AZ en kunnen niet wachten tot 2 maart. Op naar Alkmaar, en daarna Rotterdam!

Forza Cambuur!