v/d Belt laat Cambuur financieel gezond achter

v/d Belt laat Cambuur financieel gezond achter

cambuurstadionAfgelopen maandag werd bekend dat onze algemeen directeur Gerald van den Belt Cambuur gaat verlaten. Hij gaat per 1 februari van het nieuwe jaar aan de slag bij FC Twente, waar hij als financiële man aantreedt in het bestuur.

Dat het Cambuur sportief voor de wind gaat was al langer duidelijk. Daarnaast gaat het op financieel gebied ook zeer goed. Gisteren is namelijk bekend geworden dat Cambuur voor het eerst in haar clubhistorie door de KNVB is ingedeeld Categorie III. De KNVB beoordeelt drie keer per jaar de financiële huishouding van de clubs in het betaald voetbal. Categorie III is hierbij de hoogst haalbare categorie. Supportersclub Cambuur Culture is verheugd dat de financiële situatie van Cambuur dor de KNVB als “goed” wordt beoordeeld. Dit is namelijk in het verleden nogal eens anders geweest.

Van den Belt laat een financieel en sportief gezonde club achter, en daar zijn wij zeker niet blind voor. Supportersclub Cambuur Culture wil Gerald van den Belt dan ook bedanken voor zijn bewezen diensten en wij wensen hem succes bij zijn nieuwe functie in Enschede.

Naar wij hebben begrepen wordt Gerald van den Belt opgevolgd door onze huidige commercieel directeur Ard de Graaf. Wij wensen Ard de Graaf veel succes in zijn nieuwe functie en wij hopen dat hij de ingezette positieve lijn door kan trekken.