Versoepelingen achteraf alleen mogelijk richting “goede” supporters

Versoepelingen achteraf alleen mogelijk richting “goede” supporters

Stopdebeloften

Dat de politie Amsterdam een slechte reputatie heeft binnen de supporterswereld en dat wij er slechte ervaringen mee hebben is een feit.

Desondanks is het weer zeer opmerkelijk en ronduit triest dat men vanuit de politie Amsterdam een verplichte buscombi oplegt naar jong Ajax. Notabene op de maandagavond. Hier kun je al je vraagtekens bij hebben. Het opmerkelijke en ronduit trieste zit ‘m nu nog meer in dat men achteraf evalueert of er versoepelingen mogelijk zijn. Waarbij dit pas één dag voor de wedstrijd bekendgemaakt wordt..

Kortom: eerst een verplichte buscombi en vervolgens maar hopen op een autocombi, of een nagenoeg vrij vervoer (omwisselen bij het uitvak). Ook in deze op basis van wie er meegaan… Tenenkrommend..

We hebben geen bewijs dat dit rechtstreeks uit Paauw komt, maar het is wel kenmerkend dat dit uit de politie Amsterdam komt, waar onze beoogde nieuwe voorzitter van de KNVB werkzaam is.

Vanuit de politie Leeuwarden, onze eigen politie, is er een verzoek gedaan voor een autocombi. Daar geen kwaad woord over.