Verzend -en retourbeleid

Verzend -en retourbeleid

Wij en The SainT als distributeur doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 17 uur worden gedaan, probeert The SainT dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het The SainT echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat veelal een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte, middels de mail. The SainT houdt dit adequaat bij. U kunt eventueel ook altijd even bellen of mail voor de actuele status naar The SainT: info@thesaintstore.nl of tel: 058-2893172

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

4,10 euro als vast tarief, dit geldt voor alle pakketten.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorging van diverse pakketdiensten. In de omgeving van Leeuwarden pakt The SainT veelal de verzending zelf op. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Ons retourbeleid:

Als u ontevreden bent met uw aankoop, kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retourverzoek indienen. Wij accepteren alleen retourzendingen van ongeopende en onbeschadigde producten.

Om een retourzending te initiëren, neemt u alstublieft contact op met ons via [info@cambuurculture.nl] om een retourverzoek in te dienen. Wij zullen u vervolgens instructies geven over hoe u uw item kunt terugsturen.

Retourzendingen zijn voor eigen rekening en risico van de klant, tenzij het product defect of beschadigd is. Wij raden u aan om gebruik te maken van een traceerbare verzendmethode en de verzending te verzekeren.

Zodra wij uw retourzending ontvangen en gecontroleerd hebben, zullen wij uw terugbetaling of uitwisseling verwerken. Houd er rekening mee dat terugbetalingen meestal binnen 7 tot 14 werkdagen verwerkt worden, afhankelijk van uw bank.

Let op: sommige producten zijn uitgesloten van retournering, zoals op maat gemaakte producten of producten die speciaal voor u besteld zijn. Raadpleeg altijd de productpagina of neem contact op met ons voor meer informatie over specifieke producten.

Als u vragen heeft over ons retourbeleid, neem dan gerust contact op met ons via de contactpagina of door een mail te sturen naar info@cambuurculture.nl. Wij staan altijd klaar om u te helpen.