Voorrangslijst busreizen

Voorrangslijst busreizen

Uitleg puntensysteem

Al enige tijd houden wij bij Cambuur Culture een voorrangslijst bij, zodat onze leden die er altijd bij zijn, ook bij de wedstrijden waar het er echt om gaat verzekerd zijn van een plek in de Cambuur Culture (party)bus. 

Voor de uitwedstrijden die met de Cambuur Culture (party)bus bezocht zijn, krijgt men vanaf 2016 tot heden 2 punten per bezochte wedstrijd. Wedstrijden die bezocht zijn voor 2016, met de Cambuur Culture (party)bus, krijgt men 1 punt voor.

Uitnodiging Cambuur Culture (party)bus

In eerst instantie worden de 45 supporters (afhankelijk van de grootte van de bus) met de meeste punten uitgenodigd. Deze 45 supporters hebben 24 uur de tijd om een kaart te halen. 

Nadat deze groep (45 supporters) kaarten heeft gehaald, volgt de volgende groep. Dit zijn over het algemeen supporters die 1 á 2 wedstrijden minder zijn mee geweest dan de ‘nummer 45’ van de eerste groep. Ook hebben vrijwilligers van Cambuur
Culture de mogelijkheid om dan kaarten te halen.  

Hierna worden de laatste kaarten vrij verkocht, dit gebeurt over het algemeen eerst via WhatsApp. Mocht het dan nog niet uitverkocht zijn, dan worden de kaarten verkocht via de webshop.

Uitnodiging niet ontvangen?

Berichten met informatie over het bestellen van een kaart worden verzonden via een verzendlijst. Heb je dit nummer niet in je telefoon staan? Dan ontvang je ook geen bericht(en).

Hoeveel punten heb ik nu?

Op dit moment kunnen wij de lijst met het aantal punten niet openbaar maken, in verband met AVG. Dit hopen wij in de toekomst wel te kunnen doen. Voor meer informatie hierover kun je terecht bij het bestuur van Cambuur Culture.

Uitzonderingen

Uitzonderingen met betrekking tot de lijst worden over het algemeen niet gemaakt. Enkel wanneer iemand in het verleden vaak mee is geweest maar nu niet kan door uitzending (Defensie) of een langdurig stadionverbod.

Vragen?

Dit kan via WhatsApp bij het bestuur of via onze social media kanalen.