Word nu lid van Supportersclub Cambuur Culture!

Word nu lid van Supportersclub Cambuur Culture!

LedenformulierAlweer anderhalf jaar zet Supportersclub Cambuur Culture zich in voor een beter supportersbeleid en voor het bewaken van de clubcultuur. Hier hebben we jullie hard bij nodig. Wij zijn zo sterk als onze achterban. Word daarom nu lid van Supportersclub Cambuur Culture!

Waarom lid worden van Cambuur Culture?

Wij vragen jullie om lid van Cambuur Culture te worden omdat jullie onze boodschap steunen en achter ons staan. Niet meer, niet minder. Op dit moment worden we niet gehoord door de BVO. Wij denken dat dit anders wordt wanneer we aan kunnen tonen dat de supporters van Cambuur in grote getale achter ons staan. Alleen op deze manier kunnen wij onze doelstellingen bereiken.

Vanaf 10 euro per jaar ben je al lid van Supportersclub Cambuur Culture. Je kan kiezen uit de volgende bedragen:

– 10 euro per jaar; – 20 euro per jaar; of – 50 euro per jaar.

Wat gaat Cambuur Culture met dit geld doen?

Supportersclub Cambuur Culture heeft een andere visie op sfeeracties dan hoe ze op dit moment worden uitgevoerd. We houden niet van plastic, en we hebben weinig met sfeer die ‘te koop’ is. We willen terug naar old skool’. Dit betekent zelfgemaakte spandoeken en megadoeken, en daarnaast vuurwerk wanneer mogelijk. Doeken moeten gemaakt worden met stof, zweet en bier. Niet met plastic, een computer en een blikje cola light.

Het organiseren van activiteiten zoals supportersfeesten en bootreisjes.

Kortom, word nu lid van Supportersclub Cambuur Culture!