Zoltan Szomoru aangesteld als nieuwe supporterscoördinator

Zoltan Szomoru aangesteld als nieuwe supporterscoördinator

cambuurculturelogoAfgelopen week is Zoltan Szomoru gepresenteerd als de nieuwe supporterscoördinator van Cambuur. Zoltan is een goede bekende van het bestuur van Cambuur Culture. Nadat Cambuur bekendmaakte op zoek te zijn naar een supporterscoördinator hebben wij Zoltan op deze vacature gewezen en hem gevraagd of hij naar deze functie wilde solliciteren. Aldus geschiedde. Zoltan was een van de twee personen waar wij richting de club onze steun voor hebben uitgesproken tijdens de sollicitatieprocedure. Wij zijn ervan overtuigd dat hij de juiste man op de juiste plaats is en zijn dan ook zeer blij met zijn aanstelling.

De functie van supporterscoördinator moet niet worden vergeleken met die van fancoach. Als supporterscoördinatoris is Zoltan vooral een aanspreekpunt voor supporters wanneer zij tegen problemen aanlopen, klachten hebben of bepaalde wensen hebben. Zoltan is en blijft bovenal supporter en moet zeker niet gezien worden als verlengstuk van de BVO en/of gemeente Leeuwarden. Zoltan komt al meer dan twintig jaar bij Cambuur en is een bekend persoon bij (met name) de fanatieke aanhang van onze club. Hij kent de supporterswereld en bijbehorende problematiek. Dit maakt hem zeer geschikt voor deze functie.

Zoltan werkt op maandag en vrijdag. Daarnaast is hij (vanaf 1 september) de gehele week te bereiken via supporterszaken@cambuur.nl

Wij willen de directie van Cambuur complimenteren. Niet alleen met met hun keuze voor Zoltan, maar ook met het het feit dat zij budget hebben vrijgemaakt voor de functie van supporterscoördinator. Wij beschouwen dit als een belangrijke stap richting een beter supportersbeleid. Vanuit Cambuur Culture zullen wij veel met Zoltan te maken krijgen. Wij kijken er naar uit om met hem te werken en wensen Zoltan veel succes in zijn nieuwe functie!